Kuvia arktisesta ruuantuotannosta

Arktisen ruuantuotannon kuvapankki sisältää kuvia arktisesta ruuantuotannosta ja monimuotoisesta luonnosta. Kuvat ovat parhaimmillaan mainonnassa, mutta ne elävöittävät ja havainnollistavat yhtä lailla esimerkiksi esitteitä ja myyntiaineistoja. Suomalainen ruoka on korkealaatuista, puhdasta ja vastuullisesti tuotettua. Huolehdi, että tuottamasi materiaalit täyttävät laadultaan asiakkaittesi odotukset. Kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa!

Kuvien käyttöehdot

Arktinen ruuantuotanto -konseptiin kuuluvat kuvat ovat käytettävissä silloin kun kerrotaan arktisesta, suomalaisesta ruuasta ulkomaalaisille asiakkaille. Hankkeen rahoittajien, luovien tekijöiden ja kuvaajien kanssa olevat sopimukset voivat rajoittaa aineiston käyttöä viestintävälineissä. Erityisen huolellinen tulee olla silloin kun aineisto tulee internettiin käytettäväksi tai jaettavaksi. Tarvittaessa aineiston käyttöoikeudet voi varmistaa Ruokatiedosta.

Ehtoja kuvien käytölle

Kuvan lähde on mainittava vähintään muodossa, Lähde: arcticfoodfromfinland.fi Lähdemaininnan paikan ja kirjoitusasun voi sovittaa aineistokokonaisuuteen, mutta sen yhteys kyseessä olevaan kuvaan tulee olla selkeä.

Kuvapankin kuvien käyttöoikeus

Arktinen ruuantuotanto kuvapankin kuvat ovat vapaasti käytettävissä, ellei muuta ole erikseen kuvan yhteydessä kirjoitettu.Vapaasti käytettäviä kuvia voi rajata ja muulla tavoin muokata ja ne ovat käytettävissä kaikkialla maailmassa ja kaikissa eri median välineissä ilman aikarajoitusta.