Esitemateriaalit

Informatiivinen Arctic food from Finland -esite saatavilla englanniksi ja kiinaksi pdf-muodossa sivun alalaidassa.

Esite on ensisijaisesti suunniteltu suomalaista ruokaa vieville yrityksille hyödynnettäväksi Arktinen ruoka -konseptin viestinnässä ja markkinoinnissa.

 

Imago-esite englanniksi ja kiinaksi

Arktisen ruuantuotannon viestinnän tueksi on tehty esitteet  Arctic Food From Finland englanniksi ja kiinaksi. Kuvien oikeudet omistaa Ruokatieto Yhdistys ry.

Kiinan- ja englanninkielisisä teksteissä arktinen ruoka on kiteytetty kolmeen sanaan: It's unique. It's straightforward. It's arctic.  Tämä esitekoko mahtuu hyvin Arctic Food From Finland -esitefolderiin. Eri kieliversioissa on hieman eri kuvat. Esitteet on rahoittanut Maa- ja metsätalousministeriö.

Sähköinen painokelpoinen versio esitteistä on saatavissa sähköpostitse ruokatieto @ ruokatieto.fi. Laadukkaalle paperille painettuja esitteitä saatavissa myös rajoitetusti.

pdf-mallit alla.

Esitekansio/folder

Arktisen ruuantuotannon viestinnän tueksi on saatavissa esitekansio / folderi, Kuvat on ottanut Bryan Saragosa ja oikeudet omistaa Ruokatieto Yhdistys ry. Englanninkielisessä tekstissä arktinen ruoka on kiteytetty kolmeen sanaan: It's unique. It's straightforward. It's arctic.  

Sähköinen painokelpoinen versio folderista on saatavissa sähköpostitse ruokatieto @ ruokatieto.fi. Laadukkaalle kartongille painettuja foldereita saatavissa myös rajoitetusti.

pdf-malli alla.