BRÄNDIKÄSIKIRJA

Arktinen ruoka maistuu ainutlaatuiselta, koska se on tuotettu vaativissa olosuhteissa. Niissä talvi tekee kaikesta vaikeampaa selviytyä mutta olosuhteet vahvistavat myös ruuan omaa makua ja laatua. Jos ruoka selviytyy lautaselle arktisissa olosuhteissa, sen on pakko olla sekä puhdasta että maukasta.

Arktisen ruuan arvoja ovat tinkimättömyys, ainutlaatuisuus, rehtiys ja tunnistettavuus. Tiedät mitä syöt, kun syöt arktista ruokaa. Makua ei voi kopioida. Maailman parhaat, puhtaat vesivarannot ja puhdas maaperä tekevät arktisesta ruuasta kaikkein maukkainta.  Arktinen suorituskyky varmistaa laadun ja tuotanto-olosuhteiden tason.

Arktinen ruoka tarjoaa ravintoa, joka on ainutlaatuisen makuista, tuotettu pohjoismaiden laatuvaatimusten mukaisesti,  Ruuan erottaa muista vastaavista arktiset kasvuolosuhteet sekä tutkitusti puhtaat ja jäljitettävät raaka-aineet ja kasvuympäristö.

Arktinen ruoka on alkuvoimaista ja vakaata, luonnonläheistä ja selkeää, tinkimätöntä ja lahjomatonta, turvallista ja konstailematonta.

Arktinen ruoka ei ole teollista ja kikkailevaa.

Visuaalinen materiaali tuo esiin pohjoisen valon, pohjoisen kaamoksen, talven ja kesän. Kuvan keskiössä ovat luonto ja ruoka.  Ihminen on mukana mutta ei hallitsevana. Värit ovat selkeitä ja kirkkaita. Kuvat esittävät raaka-aineita herkullisesti  ja houkuttelevasti.

Käytettävät kirjasimet/ fontit ovat arial ja gabriola

Ohjeet saatavissa sähköpostitse ruokatieto@ruokatieto.fi

Näin valitset valokuvat ks. liite